Ha tökéletes fotósra vágysz

Az emberek nagy többsége ma már inkább csak saját magát fotózza a telefonja segítségével, mert bizony a nagy családi fotósok nem igazán működnek úgy a dinasztiákban, mint annak idején nálunk divat volt ez. Persze ma már szinte bárki tud magának venni egy jobb gépet, vagy akár a telefonokban is tökéletes kamerák vannak, így pedig igencsak eltűnt a világból a fotók varázsa, annak az újdonsága, hogy az ember egyáltalán tud magáról és a családjáról képet készíteni, hiszen annak idején csak egy – egy jól leszervezett családi fotózás alkalmával születhetett egy-egy kép a dinasztiáról, szemben azzal, hogy a mi szüleink már maguk készíthettek képeket, amit meg is tettek előszeretettel, hiszen nem csak újdonság, hanem divat is lett. Ma a selfiek világa hódít, de azt tudjuk mindannyian, hogy teljes értékű családi képeket nehéz így készíteni, ezért egyre inkább újra divatját éli a családi fotózások köre.

A profi fotósok azonban sokszor túlkontrollálják a képeket, és az emberről nem feltétlen természetes képek születnek, ami persze nem azt az eredményt hozza, amire a családok pontosan vágynak manapság. Éppen ezért ma már úgy érdemes választani a fotós személyét, hogy azzal bizony megtaláljuk a közös hangot és ne egy feszengő kötelező program legyen a fotózás, hanem egy közös időtöltés, amiben jól érzi magát az ember. Régen persze ez nem volt fontos követelmény, most azonban már igenis az lett.

Én csakis Szalai Balázs munkáját ajánlom mindenkinek, hiszen ő nem csak hogy tökéletes képeket készít, és technikailag a kisujjában van az egész fotózás feladata, hanem nagyon jó humorú és jó személyiségű fiatalember, kivel mi mindig család szinten jól érezzük magunkat. Számunkra így ezek a családi fotózások közös élményként maradnak meg, és Balázs a gyerekeket is jól kezeli, egyszóval a tökéletes eredményt biztosítja. Hogy ha valaki tökéletes fotózásra és fotókra vágyik, mindenképp érdemes őt felkeresni, mert szinte biztos vagyok benne, hogy bárkivel megtalálja a közös hangot és gyönyörű anyagot készít számára.