Cégünk legújabb segítői

Ha egy vállalkozást sikeresen fel tudott az ember építeni, erős alapokkal és jó munkafolyamatokkal, így pedig folyamatosan növekvő eredménnyel és még gyorsabb ütemben történő fejlesztésekkel, akkor nem engedheti meg magának a tulajdonosi kör és a fő vezetőség, hogy egyetlen apró problémán vagy akár nehézségen elbukjon a vállalat jövője és ezzel több tíz vagy akár száz ember megélhetése és munkahelye. Éppen ezért mi is folyamatosan ellenőrzésünk alatt tartunk minden olyan feladatot és munkafolyamatot, ami nehézséget és akár még a legkisebb galiba esetében is végzetes hibát okozhat. Nálunk kifejezetten fontos például, hogy mindig és minden körülmények között elérhetőek legyünk az ügyfeleink számára, ami persze azt is jelenti, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy-egy ügyintéző munkatárs telefonja meghibásodjon, vagy ha ez meg is történik, azonnal ne találjunk megoldást erre.

Mi tehát folyamatosan felülvizsgáljuk és le is cseréljük a régebbi készülékeket, hiszen a biztonságos működésünk alapját az adja, hogy ha folyamatosan megbízható és üzemkész készülékek adják a munkatársak számára a technikai hátteret. Ebben pedig elég sokáig nem találtunk olyan professzionális partnerre, aki mondjuk használt iphone felvásárlás keretein belül bevette volna ezeket a még teljesen tökéletesen működő, de régebbi készülékeket, és új, fiatalabb eszközöket szerzett volna a helyükre. Igyekeztem keresgélni, de én csak olyan üzleti kapcsolatot építek ki a cégemmel, amit bárkinek ajánlani is tudnék, és egészen idáig nem találtam olyan szolgáltatót, akiben maradéktalan meg tudtam volna bízni és jó áron dolgozott volna.

Most viszont az almabazar csapata minden kritériumnak megfelelt, és azt kell mondjam, hogy az elmúlt egy év üzleti kapcsolata alapján azt mondhatom, hogy nem csak hogy ajánlani tudom őket bárki számára aki jó minőségű és megbízható használt iphone készüléket szeretne vagy épp lecserélné régebbi telefonját, hanem azt is, hogy stratégiai partnerek lettünk, és nem tudom elképzelni, hogy az elkövetkező években bárki is a helyükre lépne. Mindenkinek csak javasolni tudom őket, biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedettek lesznek velük és a munkájukkal egyaránt.