Egy ügyfelem tökéletes ajánlása

Nekem nem volt még soha apple készülékem, sem telefonom, sem pedig laptopom. Mindig is szemeztem ezekkel a telefonokkal, de valahogy mindig úgy döntöttem, hogy nem váltok az androidról. Egyrészt tartottam az új program használatától, másrészt pedig elég drágának számítottak számomra ezek a telefonok, harmadrészt pedig nagyon féltem a telefon sérülékenységétől. Mást sem hallottam úton-útfélen, hogy az iphone telefonok nagyon sérülékenyek, nem bírják, ha véletlen leejti őket az ember, és a kijelzőcsere is sűrűn szükséges egy-egy hibás mozdulat eredményeképpen.

Én sosem törtem még össze a telefonomat, és nem is gondoltam rá, hogy bármikor ez velem előfordulhat. Persze sokat utazok és a munkám során sincs teljesen biztonságban a telefonom, de igyekszek mindig nagyon j védelmet nyújtani tokkal és üvegfóliával bármelyik készülékem számára. Persze most már váltottam iphone telefonra, és ugyanígy jártam el. Van rajta egy gyönyörű védőtok, és üvegfólia is került rá. Nem is gondoltam ezért, hogy nekem bármikor szükséges lenne egy profi iphone szerviz.

Próbáltam nagyon vigyázni a telefonomra, de mégis leesett. Nem magasról, és nem is volt alatta semmi, ráadásul nem is esett annyira kemény felületre, mert fa padlóra esett rá, és amikor felemeltem mégis azt láttam, hogy teljesen használhatatlan a kijelző és nem látok rajta semmit annyira pókhálósra tört. Persze azonnal kétségbe estem, mire az egyik ügyfelem aki épp ott volt ajánlotta az iszereles csapatát, és biztosított arról, hogy maradéktalan meg leszek elégedve a munkájukkal. Fel is kerestem őket és tényleg igaza volt, maximálisan meg voltam elégedve a fogadtatással, a szolgáltatással és az eredményével is. Így már azt mondom, hogy nem kell azon gondolkodnom, hogy lecserélem a nemrég megvásárolt iphonomat, hiszen ez a szervíz csapat mindig a segítségemre tud lenni, bármilyen probléma esetén.