Bajban voltam, szerencsém volt

Az ember nagyon sok dologra gondol. Kötelező biztosításunk van az autón, mert hát bármi történhet, biztosítást kötünk a házunkra, mert bármikor lehet egy nagyobb vihar, vagy bármilyen kárt okozó esemény, és bajba kerülhetünk a javítást illetően, sőt, előre gondoskodunk sokszor megfelelő szakembereket illetően, hogy ha egyszer javításra kerülne a sor, biztos brigádot tudjunk magunkénak. És hát akármilyen sokat és sokféle dologra használjuk ma már a telefonunkat, mégsem gondolunk előre arra, hogy ha mondjuk elejtjük és betörik a kijelző, akkor hova forduljunk segítségért, ki lesz az a megfelelő szakember vagy csapat, aki tökéletes javítást tud számunkra biztosítani.

Nem is könnyű kérdés ma már hogy az ember melyik telefon szerviz kezeire bízza azt a készüléket, amit egyébként mindenre használ, ami a munkájához sokszor elengedhetetlen, és ami bizony számos olyan képet és adatot tartalmaz, amiről vagy egyáltalán nincs biztonsági mentés, vagy kétes annak teljeskörűsége. Biztosan mindenki azt fogadja most meg, akinek ezzel gondja van, hogy egyrészt beállít egy megfelelő mentést, másrészt pedig keres egy megfelelő telefon szerviz csapatot, hogy ha bajba kerülne, tudja, hogy hova forduljon.

Az elsőt csak javasolni tudom mindenki számára, a másodikra viszont konkrét segítséget tudok nyújtani, hiszen biztos vagyok benne, mivel közel két éve csak az andoridszerviz.hu csapatához járok, hogy jobbat nem talál Budapest területén senki sem. Hiszen ők hihetetlen gyorsan és jó árakon dolgoznak, hihetetlen szakmai tapasztalattal és tudással várják a hozzájuk betérőket, és lelkiismeretes, korrekt hozzáállást mutatnak mindig, ráadásul kedvesen, ami manapság igen ritka, mint a fehér holló. Csak ajánlani tudom tehát őket, úgyhogy ha telefon szerviz keresésben lennél, mindenképp keresd fel őket, biztos hogy nem fogsz csalódni.